Termeni si conditii

 

DOCUMENT ACTUALIZAT 20.12.2018

TERMENI SI CONDITII UNDEUNDE.RO

Aceasta Platforma online este operata de catre S.C UNDEUNDE S.R.L. 
undeunde.ro este denumirea comerciala detinuta de catre UNDEUNDE S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social aflat in Ploiesti, Pta. Mihai Viteazul, Nr.1 , Bl 26A, Sc A Et.2, Ap.4, Judetul Prahova avand numarul de ordine in Registrul Comertului J29/2790/2017 si cod unic de inregistrare (CUI) 38572719.
Accesand sau utilizand orice parte a platformei noastre on-line, inseamna ca acceptati Termenii si Conditiile noastre. Daca nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate in aceasta documentatie, atunci nu ar trebui sa continuati accesarea platformei noastre on-line si / sau utilizarea serviciilor noastre.

Orice caracteristica noua sau optiune care va fi adaugata platformei undeunde.ro va fi de asemenea obiectul Termenilor si Conditiilor prezente. Puteti citi ultima versiune a Termenilor si Conditiilor noastre pe aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte sau detaliu din Termenii si Conditiile noastre informandu-va despre schimbari prin canalele de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati aceasta pagina periodic pentru a verifica schimbarile. Continuarea utilizarii sau accesarii site-ului urmand informarile despre actualizarile din Termeni si Conditii semnifica acceptul dumneavoastra pentru aceste schimbari.

1.Servicii oferite prin intermediul platformei

undeunde.ro este o platforma online, care ofera companiilor (persoanelor juridice) din diverse domenii de activitate posibilitatea de as publica si promova anuntul prin intermediul acesteia, iar utilizatorii au posibilitatea de a descoperi, accesa si vizuliza informatii despre anunturile companiilor inscrise in cadrul portalului undeunde.ro

2.Definitii

Furnizor - undeunde.ro, platforma online sau portal: UNDEUNDE S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social aflat in Ploiesti, Pta. Mihai Viteazul, Nr.1 , Bl 26A, Sc A Et.2, Ap.4, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J29/2790/2017 si cod unic de inregistrare (CUI) 38572719.

Utilizator - Orice persoana fizica cu varsta minima 18 ani, care acceseaza platforma online, fiind interesata de datele, informatiile si/sau serviciile platformei online undeunde.ro, precum si orice persoana fizica - inclusiv persoana fizica autorizata sau persoana juridica care achizitioneaza serviciile furnizate de platforma online undeunde.ro

Cont business - destinat persoanelor juridice care doresc sa adauge o companie sau mai multe in vederea promovarii acestora. Un cont business poate contine una sau mai multe companii. Pentru fiecare companie se pot adauga unul sau mai multe puncte de lucru.

Cont personal - destinat personelor fizice care pot accesa informatiile platformei asa cum sunt ele prezentate.Contul personal se poate schimba in Cont Business din momentul adaugarii unei Companii. Acest lucru se poate face din ambele tipuri de conturi.

Companie (Firma) - persoana juridica care publica un anunt in cadrul platformei undeunde.ro in scopul promovarii acestuia.

Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata in cadrul platformei prin intermediul website-ului undeunde.ro in scocul vizualizari, informarii, colaborarii sau achizitionarii.

Anunt public - informatiile postate pe platforma online undeunde.ro  care pot fi vizualizate de orice Utilizator inregistrat sau nu.

Anunt platit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe platforma online undeunde.ro doar prin plata unei taxe catre Furnizor.

Anunt gratuit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe platforma online undeunde.ro fara perceperea unei taxe catre Furnizor.

Operatori - persoane instruite de Furnizor in vederea verificarii, moderarii si aprobarii anunturilor publicate de catre Utilizator pe platforma online undeunde.ro.

Cumparatorul - orice persoana fizica cu varsta de minim 18 ani sau orice persoana juridica care isi face un cont in site si efectueaza o achizitie.

Punct de lucru - sediu unui comerciant unde acesta isi desfasoara activitati economice.Fiecare punct de lucru este atribuit unei Companii.

Publicare anunt - anuntul care este vizibil tuturor utilizatorilor platformei online undeunde.ro.

Favorite - Sectiune din cont care permite Utilizatorului sa isi creeze liste cu Companii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale colaborari.

Review - o evaluare scrisa de catre beneficiarul unei colaborari cu o Companie, evaluare redactata in baza unei experiente personale.

Rating - modalitate de satisfactie exprimata sub forma de stelute. Fiecare Companie putand fi evaluata in urma unei colaborari cu o nota de la unu la  cinci.

Oferta - propunere facuta de o Comapanie in legatura cu anuntarea unei oferte promotionale pentru pentru o perioada determinata de timp.

Pachete (abonamente) - servicii oferite de platforma undeunde.ro care ofera Companiilor o serie de beneficii asa cum sunt ele prezentate in portal.

PROMOVARE MAXIMA - optiuni de promovare asa cum sunt ele prezentate in cadrul platformei care ajuta Companiile sa aiba o vizibilitate mai crescuta in cadrul portalului.

3.Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul platformei undeunde.ro : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, constituie integral proprietatea UNDEUNDE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul UNDEUNDE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 
Utilizarea pe undeunde.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. undeunde.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului. 
Nu aveti dreptul sa transmiteti orice tip de virusi informatici ori orice cod sursa de natura distructiva. 
Orice incalcare a Termenilor si Conditiilor va avea ca rezultat incetarea Serviciilor pentru dumneavoastra si suportarea consecintelor de ordin financiar.

4.Drepturile si obligatiile Furnizorului

Furnizorul are obligatia sa publice toate anunturile companiilor care respecta prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Operatorii Furnizorului verifica, modereaza si aproba anuntul. Acestia pot cere informatii suplimentare in cazul in care Compania nu a respectat in tocmai conditiile de publicare a unui anunt.

Operatorii Furnizorului au obligatia ca in maxim 24 de ore sa publice anuntul pe platforma online undeunde.ro

5.Conditii Generale

Acceptand Termenii si Conditiile prezentate pe aceasta pagina, se intelege ca sunteti de minim varsta majora conform legilor Romaniei si consimtiti utilizarea site-ului nostru de catre minorii dumneavoastra.
Ne rezervam dreptul sa refuzam sa oferim servicii catre oricine pentru orice motiv la orice moment.
Se intelege ca informatiile dumneavoastra ( neincluzand informatii bancare ), ar putea fi transmise necriptat si implicate in (a) transmitere intre retele diferite; si (b) schimbari pentru conformarea si adaptarea la cerinte tehnice pentru conectarea a diferite retele si dispozitive. Informatiile bancare sunt mereu criptate in momentul transmiterii intre diferite retele.

6.Exonerarea de raspundere

UNDEUNDE S.R.L nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mail-urile trimise de la undeunde.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, undeunde.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. UNDEUNDE S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Furnizorul nu isi asuma responsabilitate pentru calitatea, disponibilitatea anunturilor publicate pe platforma online undeunde.ro.

In cazul in care una dintre informatiile publicate intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Platformei la adresa office@undeunde.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare. Parerile exprimate in cuprinsul materialelor de prezentare si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a Platformei
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei informari sporite, iar undeunde.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri.

Furnizorul nu ofera nici o garantie Utilizatorului ca platforma online undeunde.ro va fi disponibil neintrerupt. Furnizorul nu va fi tras la raspundere in cazul neafisarii temporare cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

7.Crearea unui cont de companie

Pentru promovarea unui anunt in cadrul platformei undeunde.ro, utilizatorii sunt obligati sa isi creeze un CONT BUSINNES.
Dupa inregistrare in Platforma, Compania isi poate adauga unul sau mai multe puncte de lucru pentru Companie unde are la dispozitie mai multe pachete de servicii pentru a se promova, asa cum sunt ele prezentate in Platforma.

Doar Companiile (Firmele) care au adresa Punctului de lucru in Judetul Bucuresti sau Ilfov isi pot inscrie Compania in cadrul portalului.

Pentru toate companiile inscrise in platforma online undeunde.ro incepand cu data publicarii (afisarii) punctului de lucru in cadrul platformei beneficiaza in mod automat de pachetul de Platinum timp de 30 de zile gratuit.
Dupa expirarea perioadei promotionale, companiile care nu vor mentine unul din abonamentele cu plata vor fi trecute in mod automat la abonamentul “Free".Aplicarea promotiei este valabila pentru primul punct de lucru.In cazul in care aceeasi companie detine mai multe puncte de lucru, incepand cu al doilea,  va fi tarifata conform pachetului ales.
In functie de pachetul de promovare ales companiile vor avea la dispozitie mai multe optiuni (PROMOVARE MAXIMA) pentru cresterea vizbilitatii in Platforma.

Fiecare anunt va fi contorizat din momentul in care acesta este aprobat de Operator si publicat pe platforma online undeunde.ro.

Nu exista posibiltatea de trecere de la un pachet superior la unul inferior, ci doar de la unul inferior la unul superior.

In cazul trecerii de la un pachet inferior la unul superior inainte de expirare, suma ramasa va constitui compensare din valorea pachetului ales.Valoarea ramasa se va calcula pentru lunile intregi ramase.

Doar companiile care au achizitionat unul din cele trei pachete cu plata SILVER, GOLD sau PLATINUM pot achizitiona una sau mai multe optiuni din sectiunea PROMOVARE MAXIMA,

EVIDENTIERE PRIN GRADIENT

ETICHETA PROMOVAT

AFISARE PE HOME PAGE PORTAL ZONA FIRMELE ZILEI

AFISARE PE HOME PAGE PORTAL ZONA PROMOVATE DIN DOMENIU

Optiunile de PROMOVARE MAXIMA pot fi achizitionate cumulat sau individual.

Optiunile din sectiunea PROMOVARE MAXIMA, raman active pana la expirare chiar daca abonamentul trece in FREE.

EVIDENTIERE PRIN GRADIENT- Companiile care au achizitionat aceasta optiune beneficiaza de adaugarea unui gradient la boxul punctului de lucru.

ETICHETA PROMOVAT- Companiile care au achizitionat aceasta optiune, beneficiaza de adaugarea etichetei PROMOVAT si vor fi returnate in primele rezultate din domeniul de activitate din care fac parte, in urma unei cautari. In cazul in care numarul acestora este mai mare de trei per domeniu de activitate, afisarea se va face random.

AFISARE PE HOME PAGE PORTAL ZONA FIRMELE ZILEI- Companiile care au achizitionat aceasta optiune vor fi afisate in modulul de FIRMELE ZILEI timp de 24 de ore din momentul platii. Afisarea se face in ordinea achizitionarii, primul punct de lucru va fi al ultimei Companii care a facut achizitia. Prima pozitie se pastreaza pana la urmatoarea achizitie.

AFISARE PE HOME PAGE PORTAL ZONA PROMOVATE DIN DOMENIU- Companiile care au achizitionat aceasta optiune vor fi afisate in modulul PROMOVATE DIN DOMENIU. Afisarea se face in ordinea achizitionarii, primul punct de lucru va fi al  ultimei Companii care a facut achizitia. Prima pozitie se pastreaza pana la urmatoarea achizitie.

8.Modalitati de plati

Preturile sunt afisate in cadrul platformei inainte de achizitia acestora.In cazul in care plata s-a procesat cu succes, anuntul tau va beneficia de serviciile platformei online undeunde.ro asa cum sunt ele prezentate.

9.Politica de retur

Cumparatorul are dreptul de a primi banii inapoi pentru serviciile achizitionate in termen de 5 zile lucratoare de la data comenzii.

Cumparatorul poate notifica in scris la adresa de mail office@undeunde.ro ca renunta la cumparare.Rambursarea contravalorii se face in termen de 15 de zile in contul din care a fost facuta plata.

Contravaluarea achitata pentru una sau mai multe optiuni din sectiunea PROMOVARE MAXIMA, nu se restituie.

Plata prin card de debit/credit, Compania este nevoita sa completeze campurile necesare cu datele despre acesta.Toate informatiile necesare pentru procesarea platii sunt date de LibraPay, furnizorul de servicii de plata online prin card.

10.Tranzactiile dintre Cumparatori si Companiile partenere

UndeUnde.ro nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea serviciilor companiilor inscrie in platforma.

Fiecare utilizator isi asuma riscul de colaborare cand incheie tranzactii cu companiile din Platforma.Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru operatiunile efectuate cu companiile partenere din Platforma.

11.Link-uri catre terti

Platfroma poate contine link-uri catre Site-uri operate de terte parti ("Site-urile Tertelor Parti"). Aceste link-uri sunt destinate sa furnizeze doar informatii suplimentare. Includerea pe Platforma noastra a oricarui link catre un Site al unei Terte Parti nu inseamna ca aprobam, avizam sau acceptam responsabilitatea pentru acest Site tert, nici cu privire la continutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispozitie prin acesta. 
Nu suntem obligati sa filtram si sa monitorizam si nu am investigat sau monitorizat niciun Site tert pentru acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislatia in vigoare.

Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizarii de catre dvs. a Site-ului tert.
Utilizati aceste Site-uri ale Tertelor Parti pe propriul risc. Va sugeram sa verificati cu atentie politicile si practicile acestor terte site-uri si sa va asigurati ca intelegeti site-urile inainte sa va angajati in orice tip de actiune sau tranzactie.

12.Recenziile Utilizatorilor, Pareri si alte Depuneri

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/ pe Platforma, Utilizatorii acorda Platformei o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si da dreptul Platformei de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/ in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

-sa faca referire doar la caracteristici si/sau modul de colaborare al companiei cu care a lucrat, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii colaborarii.

-sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);

-sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/;

-sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Platforma astfel: orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;

-sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

-sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica informatii relevante referitoare la modul de colaborare cu diverse companii de pe Platforma.

-sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nici o masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

-sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala concurenta cu Platforma;

-sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Platforma sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

-sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Platforma, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Platformei.

Cand un Review/Comentariu/ este semnalat de catre un Utilizator/Client/ ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie iar acestea sunt acceptate numai dupa examinarea de catre Operatorii Furnizorului in maxim 24 de ore.

Continutul Review-urilor/Comentariilor/ sunt examinate cu atentie de catre Operatorii Furnizorului iar acestea vor fi publicate in maxim 24 de ore doar daca indeplinesc conditiile de publicare.

In cazul in care Platforma constata incalcarea Termenilor si Conditiilor in mod repetat, aceasta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului de a inscrie Review-uri pe site.

Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Nu aveti dreptul sa folositi o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca sunteti altcineva decat cine sunteti ori sa ne induceti in eroare undeunde.ro sau terte site-uri care se afla sub umbrela undeunde.ro in legatura cu originea oricaror comentarii. Sunteti direct responsabil pentru orice comentariu publicati si pentru acuratetea informatiilor publicate. undeunde.ro nu este responsabil si nu isi va asuma nici o raspundere pentru orice comentariu publicat de catre dumneavoastra sau o terta parte.

13.Erori, Inexactitati si alte Omiteri

Ocazional, exista posibilitatea ca informatii prezente pe Platforma sa contina erori de tipografie, inexactitati sau omiteri care ar putea fi asociate cu descrierile produselor, preturi, promotii, oferte speciale, costuri de livrare a produselor, timpii de livrare si disponibilitati. Ne rezervam dreptul de a corecta aceste erori, inexactitati si omiteri, totodata sa schimbam ori sa actualizam informatii sau sa anulam comenzi daca exista detalii inexacte in servicii ori in site-uri partenere undeunde.ro si / sau aflate sub umbrela undeunde.ro, in orice moment fara informari in prealabil ( incluzand dupa ce o comanda a fost depusa ).
Nu suntem obligati sa actualizam, sa modificam ori sa clarificam informatii din servicii ale unui Partener undeunde.ro ori aflat sub umbrela undeunde.ro, incluzand fara limitari, informatii despre preturi, exceptand ce este cerut de catre lege.

Platforma si rezerva dreptul de a modifica partial o postare in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in acesta.De asemenea Platforma isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

Informatiile de contact ale undeunde.ro vor fi mereu actualizate iar orice informatie descoperita ca fiind neactualizata va rugam sa o mentionati direct unui membru al echipei UndeUnde.ro folosind adresa de e-mail: office@undeunde.ro

 

14.Utilizari interzise ale platformei UndeUnde.ro

In plus fata de interzicerile deja mentionate in Termeni si Conditii, nu sunteti autorizat sa folositi Platforma sau continutul acesteia pentru urmatoarele: (a) orice actiune ilegala; (b) sa solicitati altor persoane sa porneasca sau sa participe in actiuni ilegale; (c) sa incalce legile internationale, nationale, locale, reguli, legi generale sau alte ordonante locale; (d) sa incalcati sau sa nu respectati drepturile noastre intelectuale de proprietate ori ale altora; (e) sa hartuiti, abuzati, insultati, raniti, defaima, calomnia, denigra, intimida sau sa discriminati pe baza de sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, nationalitate sau dizabilitate; (f) sa publicati informatii false sau sa induceti in eroare intentionat prin informatii; (g) sa publicati sau sa transmiteti virusi informatici sau orice tip de cod malitios care ar putea afecta functionalitatile sau operatiunile undeunde sau ale site-urilor partenere si / sau aflate sub umbrela undeunde; (h) sa colectati sau sa monitorizati informatiile personale ale altora; (i) sa inselati, sa actionati intr-o infractiune virtuala folosind diferite metode interzise la nivel international; (j) pentru orice scopuri obscene sau imorale; (k) sa atacati sistemele de securitate undeunde ori ale site-urilor partenere sau aflate sub umbrela undeunde. Ne rezervam dreptul de a va stopa fara ezitare Serviciile undeunde ori Serviciile site-urilor partenere sau aflate sub umbrela undeunde pentru incalcarea oricaror interziceri mentionate in Termeni si Conditii.

15.Declinare de Garantii; Limitare a Raspunderii

Sub rezerva urmatoarei sectiuni, noi, in propria noastra capacitate si in numele partenerilor nostri, excludem orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau in legatura cu accesul sau utilizarea Platformei noastre sau oricarui site web cu care este legat, in masura permisa de legislatia in vigoare. Aceasta excludere se aplica, dar nu se limiteaza la:

-pierderi cauzate de indisponibilitatea Platformei sau a defectelor tehnice ale Platformei; pierderea de date;

-pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, virusi sau alte materiale daunatoare tehnologic;

-pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate si pierderi rezultate din imprejurari independente de vointa noastra rezonabila si pierderi care nu sunt previzibile in mod rezonabil.

Nu garantam ca utilizarea Platformei noastre nu vor fi momente specifice intrerupte temporar, complet securizate sau lipsite de erori. Nu garantam ca rezultatele obtinute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de incredere.
Intelegeti si acceptati ca, vom putea intrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fara a va informa in prealabil.
Sunteti de acord in mod expres ca utilizarea platfomei UndeUnde.ro este propriul risc. 
In nici un caz, UNDEUNDE S.R.L. angajatii, afiliatii, agentii, furnizorii, stagiarii, distribuitorii, furnizorii de servicii sau licentiatorii nu vor fi raspunzatori pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice alta dauna directa, indirecta, incidentala, punitiva, speciala, incluzand fara limitari, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de inlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie mentionate in contract, delictual (incluzand neglijenta), rezultata din utilizarea dumneavoastra a oricaror Servicii sau produse achizitionate printr-un Serviciu ori pentru orice alta revendicare legata de utilizarea dumneavoastra a unui Serviciu ori produs, incluzand dar fara limitare la, orice eroare sau omitere in orice continut, sau orice pierdere sau dauna de orice natura rezultata din utilizarea unui Serviciu sau continut ( sau produs ) publicat sau transmis, chiar si cu mentiunea posibilitatilor lor.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

16.Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti, aparati sau sa exonerati UNDEUNDE SRL sau actionarii nostri, subsidiare, afiliati, parteneri, ofiteri, directori, agenti, furnizori, licentiatori, furnizori de servicii, subcontractanti, distribuitori, stagiari si angajati, nevinovati in fata a oricarei revendicari, incluzand, cheltuieli de judecata aduse de catre terte persoane datorita incalcarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii sau incalcarea de catre dumneavoastra a oricaror dispozitii legale sau drepturi ale tertelor persoane.
Partenerul se va abtine, sub sanctiunea suportarii daunelor interese, de la orice act sau fapt de concurenta neloiala la adresa Platformei in sensul ca acestuia ii este interzisa:

desfasurarea in interes propriu sau al unui tert, a unei activitati asemanatoare cu cea desfasurata de catre Platforma;

contactarea furnizorilor, beneficiarilor, clientilor Platformei, in nume propriu sau prin persoane interpuse, in vederea desfasurarii unei activitati concurentiale cu cea a Platformei:

ofertarea Clientului, in nume propriu sau prin intermediul unui tert, prin replicarea modelului folosit de catre Platforma.

17.Incheierea responsabilitatilor partilor

Responsabilitatile si obligatiile partilor contractante sub acesti Termeni si Conditii vor ramane aplicabile pana la momentul in care acordul va fi incheiat de oricare dintre parti. Puteti incheia respectarea Termenilor si Conditiilor in orice moment printr-o notificare directa catre UNDEUNDE S.R.L. comunicand ca nu doriti continuarea acestor prevederi sau prin incetarea accesarii Platformei.

18.Informatii de contact

Intrebari, sugestii si reclamatii in legatura cu Termenii si Conditiile sau alte politici UNDEUNDE S.R.L trebuiesc trimise pe adresa de e-mail office@undeunde.ro

19.Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra. Detalii
Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra. Detalii